Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Kustleden - vandringled

Adress: Sörfjärden, 82077 Gnarp Datum: Lördag 1 apr 2017 - tisdag 31 okt 2017 Visa karta

Adress: Sörfjärden, 82077 Gnarp

Välkommen ut i vår fantastiska kustnatur!
Välj ut en sträcka och en lämplig dag och, med eller utan sällskap, ge dig ut för att GÅ KUSTLEDEN!

Leden följer kusten från Galtström i norr och sedan Kalkugnsviken–Oxsand–Ragvaldsnäs–Fågelharrn–Bäcksand–Moningssand–Dyrån–Klackuddens naturreservat–Norrfjärden–Vattingen–Vattingsmalarnas naturreservat–Sörfjärden–Gnarpskatens naturreservat–Hårte–Mellanfjärden–Koffsand–Lönnångersfjärden–Morängsviken–Stocka–Skutbryggan–Sågtäkten.
På vissa platser finns även alternativa sträckor.

Den förbättring som gjorts är av märkning, vägvisning, komplettering/ändring av leddragningen på några sträckor, broar/spänger på nio platser och utplacering av sju bänkbord. Naturskyddsföreningen har även gjort en folder med karta och beskrivningar av platser längs leden. Foldern finns på nätet(Naturskyddsföreningens webbplats), samt i pappersform på Turistbyrån i Jättendal, biblioteken m.fl. platser.

Upprustningsarbetet är nu i huvudsak klart och leden är således officiellt ”öppen”.
Men det finns säkerligen mer att förbättra och förändra och Naturskyddsföreningen är därför mycket tacksamma för synpunkter på märkning, skyltning och framkomlighet m.m.
Synpunkter kan tacksamt lämnas till Naturskyddsföreningen!

Erling Selling: erling_selling@hotmail.com

Välkomna att vandra Kustleden!

Show more

Tillfällen

Datum Plats    
20 Sep
Onsdag 20 sep 2017 Sörfjärden
21 Sep
Torsdag 21 sep 2017 Sörfjärden
22 Sep
Fredag 22 sep 2017 Sörfjärden
23 Sep
Lördag 23 sep 2017 Sörfjärden

Om denna aktivitet

Hotell

Hassela Ski Resort

Avstånd: 37,2 km
Skidåkning, bad och nöje i norra Hälsingland. 8 liftar och 16 nedfarter (längsta nedfart 2500m, fallhöjd 310m), snowpark, längdspår, skotersafari, barnaktiviteter, bad, restauranger, nöje, skidskola och skidshop.
Hotell

Hotell Mellanfjärden

Avstånd: 12,4 km
Endast tio minuter från E4:an i Mellanfjärdens hamn, ligger det idylliska Hotell Mellanfjärden. Här bor du i personliga rum i genuin miljö.