Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Lindhs Bageri

Adress: Svanbacken 1, 820 70 BERGSJÖ Datum: Fredag 18 nov 2016 - fredag 29 dec 2017 Visa karta

Adress: Svanbacken 1, 820 70 BERGSJÖ

Välkomna till detta lokala bageri i Bergsjö som erbjuder allehanda bakverk och bröd i sitt sortiment. Du köper deras bröd främst i butiker lokalt och regionalt.

Konditor & bageri sedan 1924
1924 startade Wolger Lindh, Lindhs Bageri och 2001 tog nuvarande ägaren över. Bageriet drivs av Per-Ola Wadin som har varit i branschen i mer än 20 år och har lång erfarenhet som konditori och av bageri.

Lindhs Bageri AB har idag 14 anställda: fyra bagare/konditorer, fyra i paketering, tre chaufförer, en kontorist, en säljare och en vaktmästare. Tillsammans är de ett starkt team med känsla för kvalitet och service.

För oss på Lindhs Bageri AB är det viktigt med bra produkter av kvalitet och som är framställda in en fräsch och ren miljö. Hos oss får du alltid nybakat av bästa kvalitet.

Certifiering
Lindhs Bageri AB är certifierade inom livsmedelsbranschen. Detta innebär att vi uppfyller de krav som ställs på vår verksamhet, en trygghet för dig som kund när du handlar hos oss.

Medlemskap:
Sveriges Bagare och Konditorer
Din Bagare
Lokal Mat

Tårtor för alla tillfällen
Hos Lindhs Bageri AB hittar du ett brett sortiment av bakverk, från enklare småkakor till vackra bröllopstårtor. Vi levererar i första hand våra bakverk till livsmedelsbutiker, främst Ica, men även till Coop och Axfood. Vi levererar också till den offentliga sektorn och äldreboenden i Hudiksvall, Nordanstig och Sundsvallsområdet. Givetvis servar vi även privatpersoner med fikabröd och bakverk.

Vår duktiga och mycket kompetenta personal hjälper dig gärna att utforma en tårta till ditt speciella tillfälle oavsett vad det gäller. Barnkalas, dop, bröllop eller något annat trevligt firande.

Sortiment
•Bröd
•Bullar
•Kakor
•Tårtor
•Kaffebröd
•Lindhs traditionella tjockpalt

Pepparkakor till hela Sverige
Något vi på Lindhs Bageri AB är mycket stolta över är våra goda Cedro Pepparkakor som säljs över hela landet och vi exporterar idag till Finland, England, Tyskland och Frankrike.

Vi har ett samarbete med Årgångspepparkakorna.
Årets smak är Chili.

Varmt Välkomna!

Show more

Tillfällen

Datum Plats    
25 Sep
Måndag 25 sep 2017 Bergsjö
26 Sep
Tisdag 26 sep 2017 Bergsjö
27 Sep
Onsdag 27 sep 2017 Bergsjö
28 Sep
Torsdag 28 sep 2017 Bergsjö

Om denna aktivitet

Hotell

Hassela Ski Resort

Avstånd: 20 km
Skidåkning, bad och nöje i norra Hälsingland. 8 liftar och 16 nedfarter (längsta nedfart 2500m, fallhöjd 310m), snowpark, längdspår, skotersafari, barnaktiviteter, bad, restauranger, nöje, skidskola och skidshop.
Hotell

Hotell Mellanfjärden

Avstånd: 15,3 km
Endast tio minuter från E4:an i Mellanfjärdens hamn, ligger det idylliska Hotell Mellanfjärden. Här bor du i personliga rum i genuin miljö.